Air Montenegro na podgoričkom aerodromu pokrenuo direktnu prodaju karata

Sa zadovoljstvom obavještavamo naše cijenjene putnike da je Air Montenegro danas otvorio novi šalter za direktno pružanje usluga na podgoričkom aerodromu.

Ovim korakom, Air Montenegro preuzima sve usluge koje je do sada obavljao partner, sa ciljem da dodatno osnaži vezu sa svojim putnicima i unaprijedi korisničko iskustvo.

‘’Otvaranje novog šaltera na podgoričkom aerodromu, pored već postojeće prodaje karata na Aerodromu Tivat, predstavlja dio naše strategije da unaprijedimo kvalitet usluga i direktno se povežemo sa putnicima, pružajući im personalizovanu podršku i brigu’’, poručuju iz kompanije.

Budući da stavljamo akcenat na različite potrebe naših putnika, Air Montenegro od sada pruža mogućnost kupovine karata gotovinom i kreditnom karticom na licu mjesta, pored već postojeće online kupovine karata. Podstičemo putnike da, iako će kompanija nastaviti sa pružanjem usluga izdavanja i zamjene karata neposredno prije leta, koriste prednost online kupovine karata putem našeg sajta www.airmontenegro.com.

Vjerujemo da će naša direktna briga o putnicima dodatno doprinijeti poboljšanju iskustva putovanja za sve naše putnike.

Provjerite slična mjesta

Veliki nemiri u Buenos Airesu nakon što je Milei najavio smanjenje penzija i plata: Grad je “bojno polje”

Interventna policija u glavnom gradu Argentine Buenos Airesu ispalila je suzavac i vodene topove kako …