Opština Zeta preuzima FK ,,Zeta”

Na danas održanom sastanku u kabinetu predsjednika opštine Zeta Mihaila Asanovića kojem su prisustvovali poslanik u Skupštini Crne Gore i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, nekadašnji predsjednik FK ,,Zeta” Radojica Rajo Božović i sportski direktor FK ,,Zeta” Bojan Božović postignut je dogovor da fudbalski klub Zeta pređe u vlasništvo opštine, saopšteno je iz Opštine Zeta.

“Ovakva inicijativa dobija još više na snazi zbog činjenice da ćemo imati dva vrlo jasna cilja nakon preuzimanja, a to je ekspresni povratak u Prvu ligu i izlazak na međunarodnu scenu. Potrudićemo se da ozbiljnim pristupom, zalaganjem i ulaganjem u naše perspektivne fudbalere zajedno sa sponzorima i prijateljima kluba Zetu vinemo u vrh crnogorskog fudbala gdje joj je i mjesto ali i da težimo da naš fudbalski klub bude stalni učesnik Lige Evrope.

Nikada više nećemo dozvoliti da ovaj klub doživi sudbinu i tešku situaciju koju je doživio prethodnih sezona ali ulaskom u viši rang šaljemo poruku da smo se uzdigli kao feniks iz pepela i da Zetu vraćamo na staze stare slave!”, navode u saopštenju.

Antena M

Provjerite slična mjesta

Mujović: Elektroprivreda trpi velike gubitke zbog Željezare

EPCG trpi velike gubitke zbog rada Željezare. Pokrenuta je u prošlosti na način što jednostavno …