Željko Samardžić priredio Podgorici spektakularan koncert, Dan nezavisnosti na prepunom gradskom trgu

Trg Nezavisnosti u Podgorici odavno nije bio pun kao sinoć, kada je podgoričku publiku okupila regionalna zvijezda Željko Samardžić. Crnoj Gori i glavnom gradu za 21. maj poručuje..

„Ljubav nas je sve stvorila i ljubav je jedina koja nas može održati zajedno“, istakao je Samardžić.

Ubrzo nakon čestitke za 21. maj, zapjevao je hitove uz koje su uživale, ne samo starije generacije, već i puno omladine.

„U posljednje vrijeme često se družim sa podgoričkom publikom i vidim da su došli neki novi klinci koji poštuju i vole to što radim svih ovih godina. Često sam u Podgorici. Jako mi je stalo da zadovoljim sve one koji budu večeras u Podgorici, i da odu zadovoljni, s osmijehom na licu. Siguran sam da će zajedno sa mnom pjevati svi“, kaže Samardžić za Mediabiro.

Tako je i bilo. Publika je uživala uz hitove njegove hitove, ali i u atmosferi na Proljećnom pazaru. Uz piće i delicije iz pazarnih kućica slavili su Dan nezavisnosti sa porodicom i prijateljima. Građani primjećuju da centar Podgorice odavno nije bio pun kao sinoć. Poručuju da su srećni što ih je juče, kao i prije 18 godina, na istom mjestu okupio 21. maj, dan kada je Crna Gora prije 18 godina obnovila svoju nezavisnost.

Podgoričane je u centralnu proslavu uveo jedan od njihovih omiljenih muzičara Edo Abdović. U bogatom repertoaru, nezaobilazna je bila i pjesma Podgorici.

„Neka je srećan Dan nezavisnosti građankama i građanima. Kao Staropodgoričanin sam srećan i zadovoljan što sam učesnik ovakvog događaja. Vidim da je puno ljudi na trgu, srećan sam od srca. Ko ne voli svoju kuću, to ne razumijem. Pjevaću od srca. Hajde da se malo družimo i da pjevamo, da se zabavimo. To je suština cijele priče“, kaže Abdović za Mediabiro.

Okupljanje na trgu Nezavisnosti počelo je sinoć oko 19h, kada je na binu izašla Vis Tetra. Ubrzo je uslijedio nastup Eda Abdovića, pa koncert regionalne zvijezde Željka Samardžića. Jučerašnjom proslavom završen je petnaestodnevni program Proljećnog pazara. Manifestacije, tokom prethodnih dana, organizovali su Glavni grad Podgorica, Turistička organizacija Podgorica i Sekretarijat za kulturu.

MEDIABIRO

Provjerite slična mjesta

Pribilović: Trenutno u Budvi boravi blizu 22.000 turista

Budva je ove godine imala veoma dobru predsezonu i početak ljetnje turističke sezone, saopšteno je …