Spektakularni koncert Petra Graša povodom proslave Dana nezavisnosti u Kotoru


Povodom proslave Dana nezavisnosti u Kotoru je sinoć na Trgu od oružja nastupio hrvatski pjevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor Petar Grašo. Prije njega pred kotorskom publikom nastupio je dvojac Kotorana Who see koji su svojim dobro poznatim hip – hop numerama napravili pravu prazničnu atmosferu.
Petar Grašo je kazao da često gostuje u Crnoj Gori, te da uvijek voli da nastupa pred mnogobrojnom publikom na trgovima i da su mu to omiljeni nastupi.
“U Crnu Goru sam došao iz Italije, još nisam imao vremana da obiđem grad i uživam u njegovim ljepotama. Opijen sam ljepotom ovog zaliva i ljudima. Ja bih iskreno volio da više nastupam u Crnoj Gori. Nakon dvije godine smo opet u Kotoru i jako se radujem ovoj mnogobrojnoj publici”, kazao je on.
Kako je istakao, radije se bavi individualnim radom, iako je imao mnogobrojne ponude za duete, do takvih realizacija nije došlo. Kako je rekao, uvijek nastoji da procijeni da li pjesma zaslužuje duet.Kroz razgovor se osvrnuo na duet sa poznatom pjevačicom Ninom Badrić
“Pjesma uvijek treba biti napravljena prije nego li se duet dogovodi. Nisam zainteresovan za neke takozvane interesne duete, ne kažem da su loši ali nisu moj “par cipela”. Sa Ninom sam veliki prijatelj i jako volim kako ona pjeva. Često smo godinama unazad pričali o tom duetu. Čekali smo dvadesetak godina i onda se dogodila pjesma “Nemoj” koja je jako lijepo iznešena. Sada kada vidim da je više od 15 dana bila na top ljestvice, onda mi je jasno da smo uradili pravu stvar”, smatra Grašo.
Brojno lokalno stanovništvo kao i mnogi turisti uživali su na Trgu od oružja uz dobro poznate hitove I spektakularnim vatrometom upriličenim povodom proslave Dana nezavisnosti.
“Ja sam došao iz Srbije ovdje da živim, poštujem ovaj praznik i odlično se provodim. Uživam ovdje sa djevojkom, jako mi se dopao koncert”, kazao je on.
Turista iz Rumunije kaže da je prvi put u Kotoru i da je oduševljen njegovom ljepotom.
“Sjajno se provodim, iako baš najbolje ne razumijem riječi pjesama muzika je odlična, kao i atmosfera
Organizator koncerta je Opština Kotor,uz sufinansiranje i tehničku podršku TO Kotor,a zlatni sponzor je kao i prošlih godina Forza hotela group,te Hun apartments.

MEDIABIRO

Provjerite slična mjesta

Prvi Craft fest počeo sinoć u Podgorici pod sloganom “Kupujmo domaće”

Prvi Craft Fest Montenegro, manifestacija koja okuplja domaće zanatske pivare iz Crne Gore počela je …