Rad servisnih službi tokom praznika: Otvorena tri doma zdravlja

Građani će zdravstvenu zaštitu za vrijeme praznika moći dobiti u tri zdravstvena objekta i to – domovima zdravlja Blok 5, Zeta i Tuzi.

Rad izabranih doktora za odrasle i djecu u danima državnog praznika obavljaće se isključivo u punktu Blok pet u dvije smjene, od 7 do 14 sati i od 14 do 21 sat za teritoriju opštine Podgorica, dok će u zdravstvenim objektima Tuzi i Golubovci izabrani doktor za odrasle raditi od 7 do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet će raditi od 7 do 21 sat. Jedinica za patronažu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet od 7 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 7 do 19 sati – saopšteno je iz Doma zdravlja Podgorica.

Marketi zatvoreni
21. i 22. maja
Prodavnice neće raditi 21. i 22. maja. Vrata će potrošačima otvoriti u četvrtak, 23. maja.

Redukovan polazak autobusa
Redukovan je broj polazaka autobusa za vrijeme praznika. Autobusi će, kako su saopštili iz Linijskog prevoza, radne jedinice preduzeća Putevi, saobraćati po redu vožnje predviđenim za subotu.

Pijace praznično
Iz preduzeća Tržnice i pijace navode da će zelene pijace biti otvorene od 6 do 15 časova, a mješovite pijace od 8 do 15 časova. Kamionska pijaca radiće po ustaljenom radnom vremenu – odnosno 24 sata.

Besplatan parking
Za vrijeme praznika neće se naplaćivati parking u zoniranim djelovima grada i na posebnim parkiralištima i garažama. Parking će se naplaćivati jedino na parkiralištima u Ulici Miljana Vukova i ispred Gradskog stadiona u Ulici Vaka Đurovića.

Bez isključenja struje
Tokom praznika danas i sjutra, kako navode iz CEDIS-a, nijesu predviđena planska isključenja električne energije.

– Eventualni prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži građani mogu prijaviti na dežurne brojeve telefona 020/ 633-979 i 020/ 622 – 773 – poručuju iz CEDIS-a.

DAN

Provjerite slična mjesta

Prvi Craft fest počeo sinoć u Podgorici pod sloganom “Kupujmo domaće”

Prvi Craft Fest Montenegro, manifestacija koja okuplja domaće zanatske pivare iz Crne Gore počela je …