Poljoprivredni poduhvati porodice Gjeloshaj: Nar i lubenica

I ove godine, potpredsjednik Vlade, Nik Gjeloshaj, zajedno sa svojom porodicom nastavlja da se bavi poljoprivredom. Ovaj put, porodica Gjeloshaj je odlučila da se posveti uzgoju lubenica, s nadom da će njihov trud rezultirati izuzetno slatkim i kvalitetnim proizvodom koji će biti spreman za tržište tokom juna meseca.

„I ove godine, zajedno sa mojom porodicom, nastavili smo da radimo u poljoprivredi. Ovog puta gajimo lubenice. Očekujemo da proizvod bude što slađi i spreman za tržište tokom juna meseca,” rekao je potpredsjednik Nik Gjeloshaj.

Pored lubenica, porodica Gjeloshaj ne zaboravlja ni prethodne projekte. Nar, koji su posadili prošle godine, nastavlja da raste i razvija se. Ove godine očekuju da će prvi plodovi biti spremni za prodaju.

„Nar nastavlja da raste. Od ove godine nar koji smo posadili prošle godine biće spreman za tržište,“ dodao je Gjeloshaj.

Ovaj poljoprivredni poduhvat porodice Gjeloshaj pokazuje njihovu posvećenost i ljubav prema zemlji, ali i prema zdravim i kvalitetnim proizvodima koje žele da ponude domaćem tržištu. Njihova polja su već sada obećavajuća, a svi s nestrpljenjem iščekuju prve slatke lubenice i zrele plodove nara.

Provjerite slična mjesta

Jezera, Medun i Duklja turistički aduti Podgorice

Oko 44.000 turista registrovano je u Podgorici do kraja aprila, a ostvareno je oko 86.000 …