GJELAJ: Prihodi Tuzi veći od plana, Malesija na sigurnom putu razvoja


Budžetom opštine Tuzi za 2024. godinu planirani su prihodi i rashodi u ukupnom iznosu od 8.053.987,16€. U periodu od 01.01. do 31.03.2024.godine ostvareni su prihodi u iznosu od 2.327.604,33€ ili 28,9% odobrenog godišnjeg plana, saopštio je Lindon Gjelaj, predsjednik Opštine Tuzi.
Ostvarenje prihoda za prvi kvartal je premašeno i to pokazuje i dokazuje da je Malesija na sigurnom putu razvoja.

“Dugogodišnjim dobrim upravljanjem, mogućnostima da naša opština bude otvoreno mjesto za nove investicije, kao i nezaustavljivim razvojem u svakom segmentu, rezultiralo je da budžet od osam miliona, nekada samo želja, sada je konstantan i stabilan”, naveo je Gjelaj.

Ovakvim tempom razvoja lokalne infrastrukture kao i brzom dinamikom njihove realizacije, nastavićemo da uspješno vodimo opštinu i u narednim godinama.
Ozbiljnost na poslu, povlačenje investicija, unaprijeđenje i iskustvo da je Malesija sigurno mjesto za investicije.

Ovom politikom upravljanja nastavićemo da radimo još snažnije u narednim mjesecima i godinama, jer smo dokazali da profesionalnim djelovanjem možemo donjeti finansijsku i razvojnu stabilnost.
“Kapitalni projekti za ovu godinu su u fazi ugovaranja i uskoro ćemo imati početak najvećih radova u svakom dijelu Malesije.
Malesija će se razvijati i napredovati pod vodjstvom Albanskog foruma i naših partnera”, zaključio je Gjelaj.

Provjerite slična mjesta

Španija, Norveška i Irska zvanično priznale Palestinu

Španija, Norveška i Irska su danas zvanično priznale palestinsku državu u koordinisanom naporu da pojačaju …