Aleksandra Prijović nastupila prvi put u Podgorici: Ovo je ,,najjača“ publika do sada

Podgorica, (Media Biro) Trenutno najveća zvijezda narodne muzike na našim prostorima, Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC “Morača” u Podgorici. Koncert je otvorila pjesmom “Od istoka do zapada” po kojoj njena turneja i nosi naziv, a uslijedio je pravi spektakl uz impresivnu produkciju, plesače, senzacionalne kostime i specijalne efekte.
Publika je od samog početka uglas pjevala svaki stih njenih pjesama, a najveće oduševljenje su izazvali veliki hitovi sa Prijovićkinog aktuelnog albuma “Devet života”.


Dobru energiju publike prepoznala je i sama pjevačica, te je nakon koncerta istakla da je u Podgorici možda i ,,najjača“ publika do sada i da je nadmašila njena očekivanja.
“I više nego mi je puno srce. Podgorica je nadmašila očekivanja. I uvijek kažem, publika je dokazala, i mi smo svi svjedoci, da je ovo najljepše veče, koje je bilo posebno, prelijepo. Neću nikada iznevjeriti publiku”, kazala je Prijović.
Nakon sinoćnjeg koncerta, Aleksandra Prijović i njen tim pravi spektakl pripremaju i za drugi koncert u Podgorici koji će se održati večeras, takođe u SC “Morača”.

Provjerite slična mjesta

Velika Britanija: Pušači sve više motaju duvan

Pad broja popušenih cigareta u Velikoj Britaniji se stabilizirao, prema novoj analizi, a pušači više …