Stojadinović, Kašćelan, Tičić i Ljamović na čelu odbora DPS-a u Herceg Novom, Tivtu, Budvi i Ulcinju

Novi predsjednici opštinskih odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) u Herceg Novom, Tivtu, Budvi i Ulcinju izabrani su juče na unutarpartijskim lokalnim izborima, saopšteno je iz te stranke.

Iz DPS-a su kazali da će u Kotoru izbori biti ponovoljeni naredne sedmice, nakon što je na jučerašnjem glasanju bilo neriješeno.

Kako su rekli, članstvo DPS-a u južnoj regiji Crne Gore juče je direktno, neposrednim putem izabralo nove predsjednike OO u tim sredinama.

Za predsjednika OO DPS-a Herceg Novi izabran je Dejan Stojadinović, u Tivtu na čelu odbora partije biće Nebojša Kašćelan, u Budvi Milan Tičić, a u Ulcinju Arjan Ljamović.

Navodi se da su izbori u OO Kotor okončani neriješenim rezultatom, jer su kandidati Slađana Mijanović i Neđeljko Moškov osvojili isti broj glasova.

“Pa će izbori u ovoj opštini, shodno pravilniku, biti ponovljeni sljedeće subote, kada će biti održani i izbori u opštinskim odborima DPS-a u centralnoj regiji Crne Gore”, kaže se u saopštenju.
Iz DPS-a su istakli da su birališta utim opštinskim odborima otvorena jutros u osam sati, a da je glasanje, koje je završeno u 20 sati, vršeno neposrednim glasanjem u prostorijama stranke u tim opštinama, kao i elektronskim putem preko članovima dostupne aplikacije.

MINA

Provjerite slična mjesta

Šaranović: Gašenje video nadzora na ulicama nosi visoke rizike

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović saopštio je da je danas od Agencije za zaštitu ličnih …