Vlada danas bira novi bord Aerodroma: Bajčetić upao umjesto Raičevića

Nekadašnji portparol PzP-a i poslanik DF-a Nikola Bajčetić biće član odbora direktora Aerodroma u ime Nove. On je na tu poziciju predložen umjesto vlasnika portala IN4S Gojka Raičevića, koga ministar saobraćaja nije htio u odboru direktora.

Novi odbor direktora Vlada će izabrati danas na današnjoj sjednici. To je sinoć najavio i ministar saobraćaja Filip Radulović.

“Dan” je prije dvije sedmice pisao da je Radulović odbio predlog Nove da u odboru direktora bude Gojko Raičević.

Predlog u kom je Bajčetić je prošao Kadrovsku komisiju Vlade. U novom odboru direktora, pored Bajčetića biće Jelena Maraš u ime DNP-a, Stefan Madžgalj (PES) i dva nestranačka kandidata birana na konkursu – Rade Grujičić Lazar Bojanić.

Grujičić je saradnik u nastavi na Mašinskom fakultetu, dok je Bojanić bankar. Madžgalj dolazi iz Bijelog Polja a po struci je inženjer saobraćaja, dok je Maraš bila šefica kabineta ministra unutrašnjih poslova kod Sergeja Sekulovića, kao i sekretarka Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Odbor direktora Aerodroma Crne Gore juče je smijenio Vladana Draškovića sa pozicije izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, a takvu odluku ministar Radulović je ocijenio sramotnom.

Provjerite slična mjesta

Abazović sa studentima Oksforda: Budite hrabri, odlučni i glasni u promovisanju svojih ideja, ne ćutite pred nepravdom

Bivši premijer Crne Gore i lider Građanskog pokreta URA dr Dritan Abazović govorio je juče …