Đeljošaj: Izabran novi Odbor direktora Aerodroma Crne Gore

Potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj kazao je da je na današnjoj sjednici Vlade smijenjen dosadašnji i izabran novi Odbor direktora Aerodroma Crne Gore.

On na pres konferenciji nakon sjednice nije pojasnio ko je u novom bordu, rekavši da će se Vlada o tome zvanično oglasiti.

Na pitanj hoće li novi odbor direktora Aerodroma preispitivati odluku o smjeni bivšeg izvršnog direktora, Đeljošaj je kazao da će preispitivati sve odluke iz prethodnog perioda. 

– Vidjećemo koje su odluke iz prethodnog perioda koje treba preispitivati i analizirati i mijenjati, kazao je Đeljošaj.

Juče je Vladan Drašković smijenjen sa pozicije izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore.

Za vršilaca dužnosti izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore imenovan je dosadašnji zamjenik mr Petar Radulović, saopštio je Odbor direktora Aerodroma Crne Gore.

Kako je “Dan” ranije danas objavio, nekadašnji portparol PzP-a i poslanik DF-a Nikola Bajčetić biće član odbora direktora Aerodroma u ime Nove. On je na tu poziciju predložen umjesto vlasnika portala IN4S Gojka Raičevića, koga ministar saobraćaja nije htio u odboru direktora.

“Dan” je prije dvije sedmice pisao da je Radulović odbio predlog Nove da u odboru direktora bude Gojko Raičević.

Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović kazao je sinoć da je zatečen informacijom da je Vladan Drašković smijenjen sa pozicije izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore.

Odbor direktora donio je tu odluku juče i imenovao dosadašnjeg Draškovićevog zamjenika Petra Radulovića za vršioca dužnosti izvršnog direktora.

Radulović je sinoć kazao da je odluka da se “obezglave Aerodromi Crne Gore dan prije nego što dođe novi bord stvarno sramotna stvar”.

Vijesti/Dan

Provjerite slična mjesta

Đokaju 40 godina zatvora za ubistvo Šejle Bakije, Lješković: Uložićemo žalbu

Podgorica, (Media Biro) Ilir Đokaj osuđen je prvostepeno pred Višim sudom u Podgorici na 40 …