Air Montenegro dočekao milionitog putnika

Danas je Air Montenegro opslužio svog milionitog putnika i tim povodom na podgoričkom aerodromu upriličio svečanost.
Milionita putnica naše kompanije ukrcala se na let Podgorica – Beograd. Srećnoj dobitnici ispred kompanije vaučer za dvije besplatne povratne karte za destinaciju po izboru uručila je Mina Muković Radonjić. Osim vaučera, milionitoj putnici uručen je i simboličan poklon.
Ispred kompanije vaučer je uručila Mina Muković Radonjić i tom prilikom kazala je da je ovo veoma važan uspjeh za Air Montrengro, posebno ističući zahvalnost svakom putniku za ukazano povjerenje.
“Podrška i povjerenje putnika za nas predstavljaju izuzetan podsticaj za unapređenje naše ponude. To činimo veoma predano, kroz stalno proširivanje naše mreže destinacija i poboljšanje usluga na našim letovima, a bezbijednost i sigurnost putnika naš su imeprativ od samog početka”, kazala je Muković.
Konstantan porast broja putnika odražava uspjeh Air Montenegra usmjeren ka kontinuiranom širenju ponude i sveukupnom rastu. Ovaj uspjeh ne samo da ističe rastući značaj kompanije, već i njenu ključnu ulogu u napredovanju avio sektora u Crnoj Gori.

Provjerite slična mjesta

Đokaju 40 godina zatvora za ubistvo Šejle Bakije, Lješković: Uložićemo žalbu

Podgorica, (Media Biro) Ilir Đokaj osuđen je prvostepeno pred Višim sudom u Podgorici na 40 …