U Budvi uhapšen Igor Krstović

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva locirali i uhapsili međunarodno traženo lice I.K (38). Kako nezvanično saznajemo riječ je o Igoru Krstoviću, navodnom saradniku “škaljaraca”.

On se potraživao po potjernici NCB Interpola Podgorica zbog sumnje da je izvršio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i više krivičnih djela iz oblasti pranja novca, kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekspozivnih materija i krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

– Radi se o visokorangiranom pripadniku jedne kriminalne grupe koja je sprovodila kriminalne aktivnosti na teritoriji Crne Gore. U aktivnosti lišenja slobode I.K. učestvovali su službenici Sektora za borbu protiv krimnala, Specijalnog policijskog odjeljenja i Odjeljenja bezbjednosti Budva, saopšteno je iz Uprave policije.

Krstović je inače ranjen 28. januara 2020. godine. Nakon ranjavanja boravio je na liječenju u Njemačkoj, ali je morao da napusti zemlju ubrzo nakon dolaska i izrečena mu je zabrana ulaska.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Finansijski uspon Air Montenegra: rast prihoda i profita

Nacionalni avioprevoznik, Air Montenegro, nastavlja sa finansijskim i operativnim usponom, generišući 62,3 miliona eura prihoda …