Regionalni vodovod: U punom jeku rekonstrukcija građevinskih objekata

U Regionalnom vodovodu u punom je jeku rekonstrukcija građevinskih objekata, prekidnih komora i pumpnih stanica s ciljem poboljšanja i održavanja infrastrukture.

Odbor direktora nedavno je donio odluku da se izvrši rekonstrukcija svih objekata kako bi se osigurala sigurnost i efikasnost vodosnabdevanja.

“Jedan od ključnih projekata trenutno je rekonstrukcija krova na hlornu stanicu Đurmani. S obzirom na jake vjetrove na tom području, došlo je do više situacija oštećenja krova i polomljenih tigala. Osim što predstavljaju estetski problem, ova oštećenja dovodila su do curenja vode i drugih nepoželjnih posljedica”, saopštio je Zoran Lakušić, predsjednik Odbora direktora Regionalnog vodovoda.

Radovi se sprovode kako bi se ojačala konstrukcija krova i osigurala veća otpornost na vremenske nepogode. Metalna konstrukcija pruža veću stabilnost i dugotrajnost, dok pokrivanje limom štiti krov od vlage i propuštanja vode. Ovaj efikasniji pristup sanaciji krova osigurava sigurnost i trajnost krova u budućnosti.

Pristupili smo ovoj rekonstrukciji kako bi se spriječila dalja šteta i osigurala sigurnost objekta.

Sigurni i funkcionalni objekti od vitalnog su značaja za nesmetano funkcionisanje Regionalnog vodovoda.

Nastavit ćemo sa rekonstrukcijom drugih naših objekata u cilju osiguranja bezbjednog boravka u njima.
Trenutno smo fokusirani na identifikaciju ključnih potreba i prioriteta za svaki objekat kako bismo osigurali da sve rekonstrukcije budu sprovedene na efikasan i siguran način.

Obezbijedili smo da sve rekonstrukcije budu u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i bezbjednosti.

Naš cilj je da osiguramo da naši objekti pružaju siguran i udoban boravak za sve korisnike, bez obzira da li se radi o zaposlenima, gostima ili posjetiocima. Svjesni smo da je sigurnost i bezbjednost od suštinskog značaja, te ćemo uložiti sve napore kako bismo postigli taj cilj.

“Očekujemo da će naši objekti biti potpuno rekonstruisani u narednom periodu”, zaključio je Lakušić.

Provjerite slična mjesta

Momenat u EU integracijama previše dobar da bi ga Crna Gora propustila

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ugostio je delegaciju GIZ-a (Njemačko društvo za međunarodnu saradnju). Momenat u …