evropasad

PES: Rast podrške u odnosu na izbore govori da građani prepoznaju rezultate

Objavljeno istraživanje političkog javnog mnjenja CEDEM-a govori da PES sa 26.3%  ima trenutno veću podršku u odnosu na parlamentarne izbore u junu prošle godine, kada smo nastupili u koaliciji (25.5%). Time se potvrđuje da su postignuti rezultati Vlade i zakonodavne vlasti u skladu sa očekivanja javnosti koja je ukazala povjerenje PES-u. 

Udio zadovoljnih učinkom Vlade, koju dominantno čini naš Pokret, je na najvišem nivou od 2014. godine, a premijer i predsjednik našeg Pokreta Milojko Spajić, ocijenjen je sa najvećim brojem najboljih ocjena, što ga čini političarem koji uživa najviše povjerenje građana. 

Uprkos pokušaju da se par izlazaka funkcionera PES-a predstavi raskolom i velikim potresom, sa ciljem relativizacije svima vidljivih rezultata Vlade, građani ipak prepoznaju istinu i dobronamjernost. 

Snažna podrška vidljiva u rezultatima istraživanja, podsticaj nam je da kroz izvršnu i zakonodavnu vlast radimo još produktivnije i efikasnije, čuvajući društvenu stabilnost i ostvarajući nikad veće rezultate na evropskom putu.

Provjerite slična mjesta

Nedović: Nema nedodirljivih

Posljednja dešavanja na političkoj sceni, kao i hapšenja nekadašnjih visokih funkcionera, govore o tome da …