Air Montenegro ove godine leti i ka Ostravi

Crnogorska avio kompanija Er Montenegro ove godine će povećati broj letova ka Češkoj. Pored Brna i Praga, realizovaće se i letovai ka Ostravi, saopšteno je na poslovnoj radionici i prezentaciji koju je u Pragu realizovala Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) u saradnji sa nacionalnom avio kompanijom Er Montenegro.

Poslovna radionica realizovana je u okviru sajma turizma Holiday World & Region World u Pragu, koji traje u periodu od 15 – 17 marta tekuće godine, a na kojem su lokalne turističke organizacije i crnogorska turistička privreda predstavile cjelokupnu ponudu Crne Gore.

Predstavnici NTO, lokalnih turističkih organizacija i privrede održali su brojne sastanke sa turoperatorima, koji su pokazali veliko interesovanje da uvrste Crnu Goru ili obogate programe za Crnu Goru, koje već nude svojim klijentima.

Već neko vrijeme imamo Crnu Goru u našoj ponudi. Vrlo su nam značajni direktni letovi ka vašoj državi i zaista imamo odličnu saradnju sa turističkim agencijama i hotelima. Dosada najviše partnera imamo na primorju, ali vjerujemo da ćemo proširiti ponudu za Crnu Goru, a upravo ova radionica nudi odlične mogućnosti za to – istakao je Tomaš Kanda ispred turoperatora Čedok.

Zastupnik Er Montenegra u Češkoj i Slovačkoj, Pavel Točik, koji ima dugogodišnje iskustvo u turizmu i u direktnom je kontaktu sa češkim i slovačkim turoperatorima, poručuje da vlada veliko interesovanje za Crnu Goru.

– Ovakvi događaji su nam neophodni kako bi turoperatori vidjeli koliko je impresivna ponuda Crne Gore. Na radionici smo imali odlične hotele i lokalne turističke organizacije koje su pokazale sve mogućnosti koje ima ova destinacija. Vladalo je prilično veliko interesovanje i siguran sam da će ovo imati pozitivan efekat na predstojeću sezonu. Zaista mogu potvrditi da interesovanje za Crnu Goru raste iz godine u godinu – zaključio je Točik.

Strateški partner NTO CG, avio kompanija Er Montenegro od ove godine će povezivati Crnu Goru sa još jednim gradom u Češkoj. Pored letova ka Brnu i Pragu, ove godine će letjeti i ka trećem gradu po veličini u Češkoj, Ostravi.

POBJEDA

Provjerite slična mjesta

Otkriće misterioznog grada pod vodom šokiralo naučnike: Ovo bi moglo promijeniti ljudsku istoriju

Nađeni ostaci drevne civilizacije u zaljevu Khambhat, koji leži dužinom zapadne obale Indije, predstavljaju senzacionalno …