Džošua nokautirao Ngannoua

Velika očekivanja imali su fanovi uoči meča između Francisa Ngannoua i Anthonyja Joshue. Iako je Francis Ngannou MMA borac sa samo jednom profesionalnom boksačkom borbom iza sebe, nakon odličnog izdanja protiv Tysona Furyja, vjerovalo se da Ngannou može parirati i Anthonyju Joshui.

Svi koji su tako mislili, grdno su se prevarili. Anthony Joshua danas je upoznao Francisa Ngannoua s najvišom razinom svjetskog boksa i vjerojatno ga je vratio u MMA vode. 5,5 minuta potrajao je meč između Joshue i Ngannoua, a završetak borbe bio je jako bolan po Francisa Ngannoua koji je ostao ležati bez svijesti nakon brutalnog nokauta.

Već u prvoj rundi Ngannou je naišao na velike probleme. ‘‘Predator‘‘ je ušao poprilično opušteno u ovaj meč, vjerojatno na valu samopouzdanja koji ga prati nakon meča s Tysonom Furyjem. Međutim, Joshua je brzo poljuljao njegovog samopouzdanje. Minutu prije kraja prve runde, Joshua je fantastično pogodio stražnjim direktom i poslao je Ngannoua u nokdaun. ‘‘Predator‘‘ se uspio oporaviti i odraditi rundu do samog kraja.

Ngannou je imao minutu između rundi za oporavak i djelovao je oporavljeno početkom druge runde. Joshua s druge strane lijepo je kontrolirao distancu i čekao je priliku za novi udarac kojim će poslati Ngannoua u nokdaun. U jednom trenutku Joshua veže prednji direkt u glavu, zatim u tijelo. Naveo je Joshua Ngannoua da se upusti u otvorenu razmjenu, pogodio ga je desnim krošeom, okrznuo ga je lijevim, a Ngannou je ponovno završio u nokdaunu. Vidjelo se da je Ngannou ovaj put u puno gorem stanju u odnosu na prvi nokdaun. Uspio se srčani Kamerunac vratiti u meč, ali nekoliko sekundi kasnije, Joshua mu je ‘‘ugasio svjetla‘‘. Joshua je strašno pogodio desnim ‘‘overhandom‘‘ i brutalno je nokautirao Ngannoua koji je ostao ležati nepomično, van svijesti.

Fightsite.hr

Provjerite slična mjesta

Momenat u EU integracijama previše dobar da bi ga Crna Gora propustila

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ugostio je delegaciju GIZ-a (Njemačko društvo za međunarodnu saradnju). Momenat u …