Zdravi Mojkovac: Igra li ministar finansija, Novica Vuković, za Njemačku?

Odluka Vlade da sa dnevnog reda povuče odluku o raskidu Ugovora je zastrašujuća za sve građane kako Mojkovca, tako i Crne Gore, saopštila je GI Zdravi Mojkovac.
Da li je Vlada podlegla pritiscima Njemačke, Švajcarske i domaćih političara koji se zalažu za ovaj koruptivni projekat? Sramno!
Ministarstvo finansija je pokazalo da igra za koncesionara i zbog toga su njihove dvije predstavnice, Jovana Bojić i Maja Mitrović, bile uzdržane na sjednici međuresornog tima!
U situaciji kada koncesionar nije ispunio svoje obaveze, a prihvatio ISKLJUČIVI RIZIK za pribavljanje dozvola, i pravnim laicima je jasno da se ugovor može raskinuti.
Ministarstvo finansija se od početka nije bavilo finansijskom analizom projekta, odnosom gubitka i moguće dobiti, već su se od starta zauzeli odbrambeni stav prema koncesionaru.
Ne postoji nijedna međunarodna pravna kuća koja može da izmjeri naše živote naspram Černobilja koji bi bio instaliran.
Ministru Mujoviću se zahvaljujemo na trudu i zalaganju za nas i naš problem. On nam je jedina nada da će dobro pobijediti.
“I poručujemo gospodinu Spajiću: nismo mi emotivni, nego preplašeni za svoje živote i potomstvo. A odustati nećemo nego ćemo se boriti do kraja”, zaključuje se u saopštenju.

Provjerite slična mjesta

Momenat u EU integracijama previše dobar da bi ga Crna Gora propustila

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ugostio je delegaciju GIZ-a (Njemačko društvo za međunarodnu saradnju). Momenat u …