EKO-FOND I ČISTOĆA D.O.O. PODGORICA POTPISALI UGOVOR O NABAVCI KOMUNALNE OPREME

Izvršni direktori Eko-fonda Draško Boljević i Čistoće Denis Hot potpisali su danas u Podgorici Ugovor o nabavci komunalne opreme/uređaja za upravljanje otpadom.
Vrijednost subvencije predviđene Ugovorom iznosi 34.000,00 € koji će ovo privredno društvo utrošiti za nabavku većeg broja kontejnera, čije će postavljanje na ulicama Glavnog grada doprinijeti čistijoj sredini.

“Uvjeren sam da će opredijeljenom subvencijom biti unaprijeđen rad ovog, po životnu sredinu važnog poslovnog sistema, a sve u cilju stvaranja uslova za čistiju i ljepšu životnu sredinu. Eko-fond posvećeno radi na ostvarenju svoje misije, i svaki Ugovor koji vodi ka realizaciji istih ciljeva predstavlja potvrdu naših nastojanja da unaprijedimo kvalitet života u Crnoj Gori”, saopštio je Boljević.

“Koristim priliku da se zahvalim rukovodstvu Eko-fonda na opredijeljenim sredstvima koja će nam biti od izuzetne koristi, i kojima ćemo, ne samo unaprijediti, već i olakšati rad zaposlenih. Potrebe Podgorice postaju sve veće, pa tako i nivo rada i investicija mora pratiti ta kretanja. U Eko-fondu vidimo partnera koji ima puno razumijevanje prema radnim aktivnostima koje svakodnevno sprovodimo”, zaključio je Hot.

Provjerite slična mjesta

Unija slobodnih sindikata pozvala Vladu da hitno snizi akcize na gorivo

Unija slobodnih sindikata Crne Gore (USSCG) pozvala je Vladu Crne Gore da, ne čekajući novo …