Čarapić: Vlast u Podgorici stabilna na čelu sa Injac, i dalje imamo najbrojniji klub većine

Nakon raspuštanja nefunkcionalnog odbora u Podgorici, zbog kršenja Statuta i ostavke predsjednika države na sve funkcije u PES-u, u narednom periodu formiraćemo funkcionalan i kadrovski kvalitetan odbor u Glavnom gradu, saopštio je Vasilije Čarapić šef Poslaničkog klupa pokreta Evropa sad. 

Funkcionalan odbor je jako važan, pogotovo kad imamo u obzir da na čelu Podgorice imamo i potpredsjednicu PES-a Oliveru Injac. 

Nakon jučerašnjeg medijskog istupa nekoliko članova iz rasformiranog odbora, napuštanje odborničkog kluba je najavilo četvoro odbornika, što znači da će iza gradonačelnice Injac i dalje stajati najbrojniji odbornički klub u okviru aktuelne većine u Skupštini Glavnog grada.

Zbog svega ovoga sam uvjeren da je lokalna vlast stabilna, što je i u otvorenom razgovoru potvrđeno na nedavno održanom sastanku odbornika. 

Vjerujemo da će konstituenti vlasti poštovati koalicioni sporazum i uvjeren sam da niko ne želi da vrši prekompoziciju vlasti sa DPS-om, jer će u protivnom morati da preuzme svu odgovornost koja slijedi.

Provjerite slična mjesta

Momenat u EU integracijama previše dobar da bi ga Crna Gora propustila

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ugostio je delegaciju GIZ-a (Njemačko društvo za međunarodnu saradnju). Momenat u …