Mujevići prave montažne kuće

Otac i sin Rifko i Eldin Mujević, iz Roźaja, prije nekoliko godina, pokrenuli su sopstveni biznis i počeli su da prave montažne kuće, vikendice i tende.

Zbog potrage za boljim poslom, koji su tražili godinama, odlučili su da sami pokrenu posao i na neki način zarađuju i dolaze do novca kako bih njegovim porodicama omogućili solidan život u Rožajama.

Eldin za portalBiznis CG, opisuje rad oko montažnih kućica.

On ističe da je ovaj posao zahtjev i veoma ozbiljan.

Izgradnja montažnih kuća, sa karakteristikama materijala, koji se ugrađuju, imaju posebne zidove, koji se mogu izabrati prilikom odlučivanja za kupovinu montažne kuće i vikendice.

“Prije izgradnje, mora da se projektuje, na osnovu zahtjeva, zatim se projektovanje odradi modularnom sistemu, prilikom projektovanja, treba objekat da zadovolji važno odgovarajući konfor i estetske vrijednosti”, objašnjava Eldin.

Prednost ovakve gradnje nad klasičnom je brza montaža i kratko vrijeme gradnj.

Kažu imaju posla dovoljno, pa lako dolaze do mušterija, posjeduju društvene mreže Facebook i instragram stranicu, gdje promovišu svoje kućice.

J.Š.

Provjerite slična mjesta

Finansijski uspon Air Montenegra: rast prihoda i profita

Nacionalni avioprevoznik, Air Montenegro, nastavlja sa finansijskim i operativnim usponom, generišući 62,3 miliona eura prihoda …