INTERNATIONAL CUP U TIRANI: Prva nagrada za cjelokupan koncept ,,Sophie's Beauty Line”

Savremeni i jedinstveni koncept ljepote u Crnoj Gori ,,Sophie's Beauty Line” svoju unikatnost predstavio je na događaju International Cup 2024 18. i 19. februara u Tirani, u organizaciji Global Fashion Progress World Beauty Confederationa.
Jedinstvenost su prepoznali i članovi žirija, pa se tim ,,Sophie's Beauty Linea” iz Albanije vraća sa nagradom za prvo mjesto za cjelokupan predstavljeni program, frizure i koncept brenda.

Vrlo sam ponosna na moj tim. Zaista nisam očekivala ovakvu vrstu nagrade, jer je bilo dosta poznatih frizera iz Evrope. Ovo priznanje veoma znači za moj brend i poslovanje, s obzirom da planiram da ga proširim na gradove Evrope – istakla je za MNE magazin vlasnica ,,Sophie's Beauty Line” Sofija Vučetić.
Prenijela je i utiske svih koji su bili u prilici da vide ovakvo predstavljanje koncepta.
– Bilo je veoma značajno i neočekivano da smo našu državu predstavili na originalan način, sa crnogorskom nošnjom, frizurom (pletenicom), kao i muzikom – kaže Vučetić za MNE magazin.
Tim su činili vlasnica salona Sofija Vučetić, menadžerka salona Sanja Vučetić, te frizeri Anđela Lakonić i Mert Demirci iz Turske.
Na ovom događaju bilo je 350 učesnika, a, uz Crnu Goru, takmičile su se ekipe iz Albanije, Italije, Njemačke, Poljske, Turske, sa Kosova, iz Sjeverne Makedonije, Kanade, Mađarske i Švajcarske.
,,Sophie's Beauty Line” postoji na crnogorskom tržištu šest godina. Za uspješno poslovanje dobio je sertifikat poslovne izvrsnosti Platinum 6. Osnovna djelatnost je pružanje kozmetičkih i frizerskih tretmana, profesionalna šminka, prodaja i marketing kozmetičkih proizvoda na veliko i malo. Odnedavno je ponuda bogatija za tretman EMSCUPLT – jedinu neinvazivnu proceduru na svijetu koja istovremeno oblikuje mišiće i sagorijeva masnoće sa prvim aparatom takve vrste u Crnoj Gori. Saloni ,,Sophie's Beauty Linea” nalaze se u Podgorici (Ulica Šeika Zajeda, zgrada Oaza 2) i Luštica Bayu, a očekuje se i otvaranje u Kolašinu, Swissôtelu.

Izvor: Montenegro magazin (MNE magazin)

Provjerite slična mjesta

Finansijski uspon Air Montenegra: rast prihoda i profita

Nacionalni avioprevoznik, Air Montenegro, nastavlja sa finansijskim i operativnim usponom, generišući 62,3 miliona eura prihoda …