BEČIĆ: Bez kompromisa i bez odstupanja u borbi protiv organizovanog kriminala

Ova uspješna akcija SDT-a i Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije u saradnji sa Europolom, koja je rezultirala hapšenjem više lica, uključujući i pripadnike policije, predstavlja još jedan dokaz snage i efikasnosti našeg bezbjednosnog sektora, saopštio je Aleksa Bečić
Potpredsjednik Vlade i koordinator BOK-a.

Brojnim procesuiranjem i hapšenjem policijskih službenika ispunjavamo obećanje koje smo dali o čišćenju bezbjednosnog sektora.

“Ovim akcijama šaljemo i jasnu poruku svim kriminalnim elementima da nema mjesta za njih u našem društvu. Naša posvećenost borbi protiv svih oblika kriminala, posebno šverc cigareta, je nepokolebljiva i neće biti kompromisa kada je u pitanju očuvanje zakona i reda”, naveo je Bečić.

Želim posebno da pohvalim hrabrost i profesionalizam pripadnika Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva, čija je saradnja bila ključna u realizaciji ove operacije. Njihov trud i odanost dužnosti su stubovi na kojima počiva sigurnost naše države.

Svjesni smo da postoje pojedinci i grupe koje nastoje da opstruiraju naš rad i demotivišu bezbjednosni sektor, pokušavajući da ga predstave u negativnom svjetlu. Dnevno politička graja i politički performansi ostaju u sjenci svakodnevnog hrabrog i predanog rada policijskih struktura i nadležnih tužilaštva.

Nećemo dozvoliti da bilo kakvi pokušaji opstrukcije umanje našu odlučnost u čišćenju Crne Gore od kriminalnih aktivnosti.

“Neka ova operacija posluži kao podsjetnik da će pravda uvijek pronaći svoj put i da će se zakon poštovati. Naš cilj je jasan – nastavak borbe protiv kriminala, očuvanje mira i sigurnosti naših građana. Bez kompromisa, bez odstupanja”, zaključio je Bečić.

Provjerite slična mjesta

Đokaju 40 godina zatvora za ubistvo Šejle Bakije, Lješković: Uložićemo žalbu

Podgorica, (Media Biro) Ilir Đokaj osuđen je prvostepeno pred Višim sudom u Podgorici na 40 …