TO Bijelo Polje: Online prodavnica suvenira

Prije nekoliko dana počela je sa radom internet prodavnica suvenira u realizaciji Turističke Organizacije Bijelo Polje.

Velki broj suvenira je izrađen od strane lokalnih proizvođača, dostupni su svima, koji žele da kupe neki od autentičnih proizvoda sa natpisom Bijelo Polje, istakao je pomoćnik direktora Turističke Organizacije Bijelo Polje Vladan Čampar.

On je kazao da se online shop stranica nalazi na internet adresi www.suveniri.me na kojoj se mogu naći proizvodi 40 izlagača, iz našeg grada, sa više od 800 artikala.

“Imali smo želju da ljudi iz cijelog svijeta mogu da kupe ove divne proizvode, a prodavcima da omogućimo da na brz i jednostavan način uspješno prodaju svoje proizvode preko interneta.”
Suveniri su dostupni i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, ističe Čampar i dodaje da su tako došli na ideju da otvore prvu online shop stranicu među turističkom organizacijom u našoj zemlji.

Suveniri su podijeljeni u više vrsta: od gastronomije, dekorativnih, suvenira, aksesoara, dečijeg kutka i tradicionalne radinosti, dok je proces kupovine jednostavan.

,,Online shop prodavnica ima za cilj da suveniri budu dostupni širom Crne Gore, uz organizovanje i pakovanje, imaju brzu dostavu gdje želimo da privučemo kupce, dostavljajući proizvod iz Bijelog Polja, ” kazao je Čampar.

“Izrada suvenira je veoma prisutna u svim kategorijama. Ovaj razvoj zanatstva je osnažio trgovinu u Crnoj Gori. Cijena suvenira u gradskoj suvenirnici iznosi od tri do pet eura. Ovo je dobar način da povežemo proizvođače i kupce, te ojačamo trgovinu i marketing u ovom segmentu, ” zaključuje Čampar.

J. Š.

Provjerite slična mjesta

Vujičići napustili grad i na selu se bave  proizvodnjom kozjih proizvoda i seoskim turizmom! 

Bračni par Jelena i Slobodan Vujičić su po vokaciji diplomirani pravnici, oboje su rođeni u …