“Ljubav i tako to”: Željko Vasić napravio sjajnu atmosferu za Dan zaljubljenih

Povodom Dana zaljubljenih sinoće je u atrijumu Capital Plaze upriličen koncert Željka Vasića. Događaj je počeo “Marketplace-om”, gdje su posjetioci bili u prilici da uživaju u kuvanom vinu, kuvanom džinu, aperolu, ali i da probaju medenjake i čokolade i pronađu posebne darove za svoje voljene.Poznati pop pjevač, tekstopisac i muzičar Željko Vasić kazao je pred koncert da nije par godina nastupao u Podgorici, da se raduje druženju. Govoreći o svom posljednjem hitu “Ako mi se dogodi” Vasić je istakao da je više tradicionalan tip, te da se ne vodi pregledima na You tube i da ga više zanima kako pjesma prolazi na radio stanicama. Komentarišući proces stvaranja pjesama Vasić je naglasio da najmanje voli one tehničke obaveze.
“Jako sam zadovoljan kako je pjesma slušana i kod nas u Srbiji, ali i u regionu. Ako me pitate što mi je draže pisanje, pjevanje ili komponovanje to vam ne mogu odgovoriti. Ali definitivno ono što me najviše uzbudjuje jeste sam završetak procesa, i onaj momenat kada pjesma nastaje”, rekao je on.
Vasić je kazao da dan ljubavi slavi svakoga dana. Za sebe kaže da je praktičan čovjek i da umije da spoji lijepo i korisno.
“Ja danas slavim Svetoga Trifuna, zaštitnika vinara. Ja sam ljubitelj vina, a nekako ljubav i vino idu zajedno”, naglasio je Vasić.
Za kraj, svim zaljubljenim, onima koji vole i koji su voljeni, svim ljudima u Crnoj Gori Vasić je poželio dosta ljubavi koja je, kako je dodao u ovom svijetu punom negativnih stvari, prijeko potrebna.
“Ljubav i Tako To” je događaj koji The Capital Plaza organizovala u saradnji sa Moocca Event agencijom, a uz podršku Glavnog Grada, Sekretarijata za Kulturu Podgorica i Turističke organizacije Podgorica. Ova podrška naglašava važnost manifestacije u promociji kulture, umjetnosti i turizma. Ovo je samo jedan u nizu koncerata, kako su naglasili iz event agencije “Moocca”, Podgoričane očekuju brojni koncerti u narednom periodu.

MEDIABIRO

Provjerite slična mjesta

Otkriće misterioznog grada pod vodom šokiralo naučnike: Ovo bi moglo promijeniti ljudsku istoriju

Nađeni ostaci drevne civilizacije u zaljevu Khambhat, koji leži dužinom zapadne obale Indije, predstavljaju senzacionalno …