Nedović za “Dan”: Ako PES ne ispuni obećanja, građani će nas kazniti

Poslanica Pokreta Evropa sad Jelena Nedović smatra da najavljena rekonstrukcija Vlade neće ugroziti odnose u parlamentarnoj većini.

Ona je u razgovoru za “Dan” istakla da i u politici važe sporazumi i principi.

– Ova većina je, kako je i dogovoreno, dala ogroman doprinos da se odblokiraju institucije i procesi koji su veoma bitni za građane Crne Gore, a i za sam ulazak Crne Gore u Evropsku uniju – kaže Nedović.

Ona naglašava da je Pokret Evropa sad uložio i ulaže ogromnu energiju da pomiri crnogorsko društvo i da politički niko ne bude diskriminisan.

– Najvažnije ekonomske teme su u fokusu Pokreta Evropa sad. Premijer Milojko Spajić trenutno je jedina osoba na političkoj sceni koja ima šansu da uvede ekonomsko blagostanje u ovoj državi, imajući u vidu njegovo prethodno iskustvo, ekspertizu, a na sve to i ogromnu podršku zvaničnika Evropske unije – smatra Nedović.

Ona je ubijeđena da će sve što je programom obećano biti i sprovedeno u mandatu ove vlade.

– Građani su nam zato i dali glas. Uvijek sam smatrala da građani treba da čitaju program partije i da na osnovu ispunjenih obećanja biraju na nekim sljedećim izborima, a moje mišljenje se nije promijenilo ni sada. Dakle, ako PES ne ispuni ono što je obećano programom, građani su tu da to kazne demokratski na izborima. A isto tako i da nagrade ako se program ispuni – ističe Nedović.

Dan

Provjerite slična mjesta

ZELENA TRANZICIJA DOPRINOSI KONKURENTNOSTI, “OTKLJUČATI” MOGUĆNOSTI ZA INVESTICIJE

Predsjednica Privredne komore Crne Gore dr Nina Drakić, sa saradnicima, sastala se 21. februara s …