Ministar Mujović formirao tim za analizu Ugovora za Brskovo, sjednice javne

Ministar energetike i rudarstva prof.dr Saša Mujović, formirao je Međuresorni radni tim za izradu stručne analize Ugovora o koncesiji za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju sulfidne polimetalične rude (Pb, Zn, Cu,FeS2 i ostalih pratećih sulfida metala) na istražno- eksploatacionom prostoru bivšeg rudnika „Brskovo“, u skladu sa zaključkom Vlade Crne Gore.
Sjednice Međuresornog radnog tima će biti otvorene za javnost, u skladu sa namjerom
ministra Mujovića da uvede novu praksu da pitanja od višestrukog interesa za građane Crne Gore ne smiju biti obavijena velom tajnosti I da sve zainteresovane strane imaju pravo da znaju kakvu nam sudbinu kroje Ministarstvo I Vlada. Pozivamo sve zainteresovane NVO, medije I širu javnost da prisustvuje sjednicama o čijim terminima održavanja će biti blagovremeno obaviješteni.
Osnovni zadatak Međuresornog radnog tima je da se izvrši stručna analiza Ugovora, Aneksa I dostavljene dokumentacije, kako bi na osnovu Izvještaja Vlada Crne Gore zauzela konačan stav po ovom pitanju.
Prva sjednica Međuresornog radnog tima, planirana je za 1. februar (četvrtak), u 9 časova, u prostorijama Ministarstva energetike i rudarstva, Rimski trg 45, II sprat, velika sala.

Provjerite slična mjesta

Prizemljeni avioni kompanije “Er Pink” čiji je suvlasnik Željko Mitrović

Tijelo Evropske unije za civilni saobraćaj je tražilo da avio kompanija Er Pink, čiji je …