„Cerovo“ i Goran Đurović omogućili Bojani Mandrapi operaciju u Turskoj

Kompanija „Cerovo“ uplatiće oko 28.000 evra kako bi mogla biti sprovedena operacija zaposlene u Opštini Budva Bojane Mandrape.

Bojani će bubreg donirati koleginica Silva Stanišić, a operacija koja je bila zakazana za juče odložena je, jer nedostajalo preko 28.000 evra. Međutim, kroz human gest, koji se skoro više i ne gleda na ovim prostorima, kompanija „Cerovo“ obezbijedila je sredstva. Da će pomoći, potvrdio je sinoć medijima izvršni direktor kompanije „Cerovo“ Goran Đurović.

Kada se čini da je došlo vrijeme da svi ostaju nijemi na ljudsku patnju i muku, da više nema solidarnosti, a i potrebe da se pomogne drugom, ipak se pojavi neko zbog koga osjetimo da ne treba gubiti nadu. Da još ima čovjekoljublja, da još ima ljudi koji će pomoći kad je najteže. Jedan od takvih je Goran Đurović.

Zaposleni u Opštini Budva pokrenuli su prije par dana akciju prikupljanja novca za operaciju njihove koleginice Mandrape. Bojani će bubreg donirati koleginica Silva Stanišić, ali kako je tada saopšteno, operacija je odložena jer nedostaje preko 28.000 evra.

Prethodno je bila organizovana akcija prikupljanja novca kojoj su se odazvali brojni građani, preduzeća, školske ustanove, što je i omogućilo Bojani i Silvi da odu u Istanbul.

Bojana je samohrana majka koju je u kratkom periodu zadesila porodična tragedija, gdje je izgubila oba roditelja, te mlađeg brata. Kako nije državljanka Crne Gore, nema pravo na refundiranje troškova od strane Fonda za zdravstvo.

Zaposleni u Opštini uputili su proglas, da pozivaju na hitnu pomoć da se obezbijede dodatna sredstva koja iznose 28.750 evra, da bi se do kraja završio započeti postupak transplatacije bubrega.

BORBA

Provjerite slična mjesta

Prizemljeni avioni kompanije “Er Pink” čiji je suvlasnik Željko Mitrović

Tijelo Evropske unije za civilni saobraćaj je tražilo da avio kompanija Er Pink, čiji je …