Injac: Ivana Mrvaljević ostavila neizbrisiv trag, Podgorica će je zauvijek pamtiti

Gradonačelnica Podgorice, Olivera Injac oprostila se telegramom saučešća od preminule glumice Ivane Mrvaljević, rekavši daj je sa velikom tugom primila vijest o preranom odlasku istaknute umjetnice, glumice i producentkinje..

-U ime Glavnom grada i lično ime upućujem izraze saućešća porodici Ivane Mrvaljević, njenim prijateljima, kolegama i poštovaocima njenog rada. Ivana Mrvaljević ostavila je neizbrisiv trag u kulturnom životu našeg grada, zbog čega će je Podgorica zauvijek pamtiti, navela je Injac.

Kako je kazala, prerano se opraštamo od Ivane Mrvaljević, koja je crnogorskoj kulturnoj sceni dala mnogo razloga da vole pozorište.

-U svojoj kariji je imala zapažene uloge u predstavama rađenim u produkciji brojnih domaćih i inostranih teatara, dodala je Injac.

Iz Glavnog grada su kazali da je “rođena Cetinjanka imala izuzetno zapažene uloge u predstavama rađenim u produkciji brojnih domaćih i inostranih teatara, jedne od prvih – u komadu “Zauvijek tvoj”, sve do onih koje je tumačila nedavno u predstavama “Bez portfelja” i “Mislim da treba da razgovaramo”.

-Nemjerljiv doprilos Ivana Mrvaljević pružila je radu Gradskog pozorišta u Podgorici čija je bila direktorica od 2012-2018. godine, naveli su.

POBJEDA

Provjerite slična mjesta

Prizemljeni avioni kompanije “Er Pink” čiji je suvlasnik Željko Mitrović

Tijelo Evropske unije za civilni saobraćaj je tražilo da avio kompanija Er Pink, čiji je …