Četrnaestogodišnjak zadobio teške tjelesne povrede na sportskom poligonu

Četrnaestogodišnji E.E zadobio je teške tjelesne povrede na sportskom poligonu u bjelopoljskom naselju Loznica. Dječak je povrede zadobio nakon što ga je pretukla grupa vršnjaka.

Nakon pregleda u Urgentnom centru Opšte bolnice, dr Ivan Knežević je ustanovio da ima teške tjelesne povrede i da mu je slomljen nos. Dječaku je ukazana prva pomoć, postavljena maska na lice i uz odgovarajuću terepiju pušten je na kućno liječenje.

Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju Katarina Kljajević je za Portal Dana potvrdila da se desio ovaj slučaj i da je saslušala dva maloljetna lica.

Saslušala sam E.E. koji je zadobio teške povrede i S.M., protiv kojeg je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede.Inače na jednoj strani je bilo nekoliko a na drugoj takođe nekoliko maloljetnika. Saslušala sam ih u prisustvu roditelja. Pokrenut je pripremni postupak protiv ovog maloljetnika, a narednih dana će biti saslušani i ostali maloljetnici i dalje će se preduzimati radnje i mjere, uz dobijenu socijalnu anamnezu od strane stručnih lica Centra za socijalni rad.kazala je Kljajević.

Otac povrijeđenog dječaka Mervan Erović kaže da poslednjih dvadesetak godina žive u Baeru, a da im je kuća inače u blizini poligona malih sportova. Da je njegov sin miran i povučen, da nije sklon nikakvim svađama i odličan učenik prvog razreda farmaceutskog smejra u Srednjoj medicinskoj školi u Baru.

Došao je za novogodišnje praznike u Bijelo Polje kod rodbine i kritičnog dana sa nekolicinom rođaka bezbrižno provodio vrijeme na jednoj od klupa na,,Patkovoj otoci‘‘ posmatrajući kako drugi igraju basket i fudbal-kaže Erović.

-Na jednoj od susjednih klupa su bila kako je moj sin kasnije i ispričao u policiji i tužilaštvu dvojica takođe maloljetnika koje su poznavali iz viđenja. Iz čista mira jedan od njih mu je kazao što ih gleda, iako je moj sin gledao ispred sebe, a ne u njih.Jedan od njih mu kaže da je zašto je došao iz Bara da se,,širi‘‘, i da je stigao na njihovu teritoriju. A naša kuća nedaleko odatle – kazuje zabrinuti otac Erović.

DAN

Provjerite slična mjesta

Zemljotres jačine 3,1 Rihters zatresao Nikšić

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju jutros u 8.07 registrovao je zemljotres manje …