Kavčani i Milović optuživali Duška Kneževića da je pustio snimak sina Suzane Mugoše!?

Odbjegli policajac Ljubo Milović sprovodio je, krajem januara 2020. godine, privatnu istragu među pripadnicima organizovane kriminalne grupe kavački klan i njihovim saradnicima, da li je neko od njih prodao snimak na kom se vidi kako se sin sutkinje Suzane MugošeNovak Mugoša, priprema za prijem u policiju – prebijanjem jastuka.

Kako pišu “Vijesti”, iz prepiske koju kavčani vode preko nekada zaštićene Skaj aplikacije, proizilazi da je Milovića 22. januara 2020. godine sada odbjegli policajac Ivan Stamatović obavijestio da je snimak objavljen na kanalu YouTube.

Kada su neki od njih ustvrdili da nemaju veze sa tim, Ivan Stamatović, član policijskog narko-kartela koji je u bjekstvu, obavijestio ih je da će “državna” saznati sa koje IP adrese je proslijeđen video-zapis sačinjen u kući porodice Mugoša.

Milović mu odgovara da je video-zapis sigurno prodat, ali i poručuje: “Sad će da bude fešta okle je procurio”…

Njih dvojica o curenju snimka pričali su 22. januara 2020. godine, a istog dana policajac koji duže od godinu izbjegava hapšenje proslijeđuje prepisku kolegi Stamatoviću.

Dan kasnije Milović dobija poruku od saradnika kojega je ispitivao, a kojom ga obavještava da “upire” na sve strane da sazna ko je “ovo izbacio”…

Narednog dana ponovo pokušavaju da istraže kako je snimak procurio, a Milovićev sagovornik obavještava tog policajca da je čuo kako je bankar Duško Knežević umiješao prste u objavu snimka…

O tome mu piše i 26. januara:

“Mislim da ću saznati ko je Dušku da’ klip. Polako čačkam, ali mislim da ću saznat’. Upro sam na sve strane”…

Dan kasnije šalje mu ko je mogao poslati snimak bankaru, odnosno, da je to najvjerovatnije izvjesni C***, koji je u kontaktu sa Kneževićem…

Snimak na kom se vidi kako Novak Mugoša vježba primjenu sile – udarajući pendrekom po jastuku dok ga roditelji bodre, objavljen je prije četiri godine. Tada je objelodanjeno i da je on zapošljen u Upravi policije, a lider Demokratske narodne partije Milan Knežević saopštio je da je radni odnos zasnovao bez konkursa, iako nije prošao obuku.

“Juče se pojavio snimak, ili kućni uradak sutkinje Suzane Mugoše u porodičnom ambijentu, kako na brutalan način vježba razbijanje demonstracija, i očigledno zamišlja nekog od nas trojice”, kazao je tada Milan Knežević.

Nekoliko mjeseci prije nego je snimak objavljen vijeće sutkinje Mugoše donijelo je prvostepenu presudu u predmetu “državni udar”, kojom su na zatvorske kazne osuđena i dvojica lidera tadašnjeg opozicionog Demokratskog fronta, Milan Knežević i Andrija Mandić.

Možda u činjenici da je ime Duška Kneževića pominjano u negativnom kontekstu od strane pripadnika kavačkog klana, u prepiskama koje su kavčani vodili preko Skaj aplikacije, još prije četiri godine, treba tražiti razlog zašto nijedna vlast od 30. avgusta 2020. nije bila sposobna da uradi procjenu bezbjednosti za predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, da se slobodno vrati u Crnu Goru, plašeći se opasnosti od kriminalnih grupa koje očigledno imaju svoje uporište u državnim insitucijama, od pravosudnih organa do tužilaštva i u još nekim djelovima sistema.

APLUS. ME

Provjerite slična mjesta

Dostavljene dopunjene ponude za Željezaru

Sve tri kompanije koje su se prijavile na međunarodni javni poziv za izdavanje u zakup …