Misica uhapšena zbog trgovine oružjem

Misica Bolivije Alondra Merkado Kampos (22) uhapšena je u policijskoj raciji pod optužbom za trgovinu oružjem, nakon što su policajci pronašli zalihu municije za kalašnjikov AK-47, pa su krenuli u lov za njenim dečkom, krijumčarem drogom.

Alondra je 2023. krunisana je za mis šarma Bolivije, a na Instagramu se često hvali svojim fotografijama u bikiniju ili VIP događanjima na kojima pozira u večernjim toaletama koje naglašavaju njene raskošne atribute.

Ali sada su njeni profili na društvenim mrežama utihnuli, nakon što je odvedena u ženski zatvor Trinidad u Beniju jer je optužena za trgovinu oružjem.

Kako su prenijeli lokalni mediji, policija je pronašla mis Bolivije.

Njen partner, 22-godišnji Andres Vaskez, trenutno je u bjekstvu, a policija ga traži zbog optužbi za međunarodnu trgovinu drogom.

Bolivijske specijalne snage za borbu protiv trgovine drogom krenule su u akciju kojoj je cilj bio da uhvate Vaskeza, ali umjesto toga uhapšena je misica. Bolivijska influenserka navodno će biti zadržana 30 dana u istražnom zatvoru, kada joj slijedi prvo pojavljivanje pred sudom.

Istražitelji kažu da čekaju rezultate forenzičkih testova sprovedenih na automobilu para, a takođe se nadaju da će i njin zaplenjeni mobilni telefon poslužiti kao dokaz.

Provjerite slična mjesta

Jedino ispravno plovilo na moru usidreno daleko od švercerske rute

Vršiocu dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije za Sektor granične policije Milutinu Vasiljeviću mandat ističe narednih …