Đukanović uređivao prostor oko izvorišta Bolje sestre

Zaposleni u Službi zaštite imovine i lica u Regionalnom vodovodu na čelu sa rukovodiocem Goranom Đukanovićem, angažovali su se na uređivanju i uljepšavanju prostora oko izvorišta Bolje sestre, s ciljem podizanja nivoa bezbjednosti.

Svjesni važnosti video nadzora kao jednog od ključnih elemenata sistema zaštite, zaposleni su odlučili da se pozabave problemom rastinja koje je zaklanjalo prostor obuhvaćen nadzorom.

“U cilju uklanjanja barijera za efikasan nadzor, zaposleni su se suočili s izazovom krčenja i uklanjanja rastinja čiji je rast bio nekontrolisan i otežavao vidljivost. Timski su pristupili zadatku, koristeći odgovarajući alat i opremu za siguran rad. Osigurali su da se svaki korak u procesu izvodi pažljivo kako bi se izbjegli potencijalni rizici i osigurala bezbjednost svih zaposlenih”, saopštio je Zoran Lakušić predsjednik Odbora direktora Regionalnog vodovoda.

Nakon što su uspješno uklonili rastinje koje je ometalo vidljivost video nadzoru, zaposleni su se posvetili estetskom poboljšanju prostora oko izvorišta.

Regionalni vodovod radi

Provjerite slična mjesta

Živković: Stekli su se uslovi da se popis održi, pozivamo građane da se slobodno izjasne

Stekli su se uslovi da se popis održi i pozivamo sve građane i građanke da …