Suprug joj plaća da bude domaćica: Žene su lude što idu na posao

Alisa ima 28 godina i u srećnom je braku sa svojim suprugom Tomom, koji je od nje stariji 23 godine. Ono što ovaj par čini drugačijim od ostalih jeste zanimljiv način života, koji su željeli da podijele sa svijetom.

Bili su glavna tema prošlonedjeljne emisije “Ljubav ne sudi”, gde su bliže dočarali gledaocima njihovu ljubav. Tom i Alisa su se upoznali na poslu u vojsci, gdje su radili i dok su bili vjereni.

Tek kada je shvatila da bliži vjenčanje i brak, predložila je Tomu da umjesto rada, može i treba da se posveti domaćinstvu – da bude domaćica, da kuva za Toma, kao i da održava kuću čistom i urednom.

“Mislila sam da on želi da malo više vremena provodim kod kuće, brinući o sebi i o našem domu. Tako da sam pomislila da bi našem odnosu moglo biti od koristi ako ostanem kod kuće”, rekla je Alisa, prenosi “TheSun.co.uk”.

Iako Tom ranije nije mislio da je domaćica neko koga bi poželio kraj sebe, bio je spreman da joj pruži takav stil života. Sada, Tom obožava ovu “tradicionalnu vezu”.

Dogovor je da Tom daje 100 evra svake nedjelje za trošak koji ona poželi, od odjeće do grickalica.

“Sada, udata, zarađujem više nego kada sam bila u vojsci i to je najbolji posao koji sam ikada imala”, opisuje ona.

Alisa je u daljem razgovoru napomenula da narukvica koju nosi nije zlatna i da mu “zamjera to”, dok se Tom složio da treba da joj daje više novca, kako bi mogla sebi to da priušti.

“Na internetu ima feministkinja koje me mrze, od kojih su većina neudate, starije od 30 godina. Samo sam mišljenja da je feminizam bio potpuno nepotreban i da je to pokret za prevlast žena. Žene su lude što idu na posao. Moderne veze propadaju s razlogom – mislim da se muškarci ponašaju kao žene, mislim da se žene ponašaju kao muškarci i kada se spoje imaju zaista neuravnoteženu dinamiku”, objašnjava ona.

Nezavisne

Provjerite slična mjesta

Snažnije povezati privrednike Crne Gore i Kine

Potpredsjednik Privredne komore Crne Gore Pavle D. Radovanović razgovarao je 28. novembra sa predstavnicima Ekonomsko-trgovinskog odjeljenja Ambasade …