Policijski bilten za jučerašnji dan: Tri krivična djela, četiri prekršaja…

Tokom jučerašnjeg dana, na planu suzbijanja kriminaliteta, na teritoriji Crne Gore registrovana su tri krivična djela (2 KD teška krađa i jedno KD neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga), što je za rezultat imalo oduzimanje oružja i materija za koje se sumnja da se radi o opojnim drogama, 10 lica je lišeno slobode, četiri lica su po rješenju ODT zadržana, podnijeto je osam krivičnih prijava.

Kada je javni red i mir u pitanju službenici Uprave policije registrovali su četiri prekršaja JRM i slobode lišili dva lica. U pitanju su prekršaji fizički napad i vrijeđanje, drsko ponašanje, tuča i omtanje i omalovažavanje policijskog službenika.
Policijski službenici OB Podgorica pronašli su i u službene prostorije na dalje postupanje doveli lice za kojim je na snazi raspis o traganju.
Registrovano je 10 prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, povodom čega je šest lica lišeno slobode.

Na putevima u Crnoj Gori prethodnog dana dogodilo se 27 saobraćajnih nezgoda u kojima je šest lica zadobilo lake tjelesne povrede. Shodno članu 166 Zakona o prekršajima i članu 296 Zakona o bezbjednosti saobraćaja slobode je lišeno 10 lica.
U Akciji Poštuj život vrati oružje, tokom prethodnog dana policijski službenici su od građana preuzeli pištolj i 10 komada oružja.

Provjerite slična mjesta

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA ODBORA DIREKTORA REGIONALNOG VODOVODA ZORANA LAKUŠIĆA

Elaborat o rezultatima izvedenih hidrogeoloških istraživanja prilikom procjene uticaja izgradnje privremene ustave na rijeci Morači …