Zvanično obilježen početak gradnje stambenog kompleksa “Cortex selo”


Devetog novembra ozvaničen je početak izgradnje stambenog kompleksa namijenjenog zaposlenima u IT kompanijama članicama ICT Cortexa.

U prisustvu budućih stanara, partnera i saradnika ovog kompleksa svečano je položen kamen temeljac ovog ambicioznog projekta.
Ovaj važan korak predstavlja realizaciju dugoočekivanog projekta poznatog kao Cortex selo, čija je inicijativa pokrenuta prije više od godinu dana.

Cilj ovog projekta jeste rješavanje ključnog životnog pitanja stručnjaka iz IT industrije – stambenog obezbjeđenja.
Tarik Zaimović izvršni direktor ICT Cortex-a:
“Jako sam ponosan što smo uspjeli da obezbjedimo 100 stanova mladim IT porodicama jedan vrlo kvalitetan i udoban dom prije svega, koji je fokusiran na porodicu, imamo neke lijepe sadržaje koji će nas tu okupiti i moram da kažem da sam jako ponosan na cjelokupan projekat.”
Na gradilištu su se okupili budući stanari, partneri i saradnici ovog kompleksa kako bi prisustvovali ceremoniji polaganja kamena temeljca, označavajući zvanični početak gradnje.
Zoran Drobnjak izvršni direktor Eurozox-a:
“Zadovoljstvo je što i na zvaničan način obilježavamo početak rada da se zajedno uvjerimo da dinamika, rokovi i kvalitet rada idu u skladu sa planiranim. Plan za završetak radova je 13. mart 2025. godine, ali se mi trudimo da, zajedno sa našim partnerima i u korist krajnjih korisnika završimo par mjeseci prije.”
S obzirom na to da će ovaj stambeni kompleks činiti čak 30% zelene površine, sadnjom drveta simbolično je obilježen ne samo početak gradnje već i naglašena.

Provjerite slična mjesta

Živković: Stekli su se uslovi da se popis održi, pozivamo građane da se slobodno izjasne

Stekli su se uslovi da se popis održi i pozivamo sve građane i građanke da …