Dr Duško Knežević učestvovao na najvećem Fintech i kripto događaju na svijetu FinTech LIVE London 2023

FinTech LIVE London 2023, održan 8. i 9. novembra u Queen Elizabeth II Centru, ponudio je sva trenutna dostignuća u oblasti FinTech, InsurTech i kripto industrije. Na najvećem Fintech i kripto događaju na svijetu učestvovao je predsjednik Univerziteta Mediteran i Atlas grupe dr Duško Knežević.

“Imao sam tu čast i zadovoljstvo da učestvujem u ovakvom eminentnom, svjetskom događaju iz oblasti koje su predmet mog velikog proučavanja iz sfere poslovnog i akademskog interesovanja”, rekao je za A PLUS TV dr Duško Knežević.

Teme FinTech LIVE London 2023 koji je okupio digitalnu zajednicu za industriju finansijske tehnologije (FinTech), koja obuhvata banke, rješenja za plaćanje, tehnološke platforme, digitalne valute i finansijske usluge – povezujući najveću svjetsku zajednicu bankarskih i fintech rukovodilaca, bile su: Digitalno bankarstvo, Tehnologija plaćanja, Finansijske usluge, Kriptovalute, Zelene i etičke finansije, Žene u FinTechu…

O izuzetno zanimljivim temama govorili su vodeći menadžeri najvećih svjetskih kompanija iz ovih oblasti – Svjetske banke (The World Bank), Mastercard, Binance, Vodafone DAB, Admiral Pioneer, Worldpay from FIS, WealthOS, Nium, Starling Bank, Bitpanda Technology Solution, Payable.

Posebnu pažnju izazvale su panel diskusije oko finansijske regulative i zakonskih propisa iz ove oblasti.

“Koliko god istraživali teme iz oblasti koje nas i poslovnoi akademski zaokupljuju, od tehnologije plaćanja sa alatima poput mobilnih novčanika, digitalnih valuta i mrežnih prolaza za plaćanje, ili kako digitalno bankarstvo može ponuditi pouzdan pristup bankarskim uslugama putem onlajn i mobilnih platformi, i kako kriptovalute preoblikuju globalni finansijski pristup pomoću kriptografije, skupovi poput ovog u Londonu vam ponude još bogatija znanja”, izjavio je za A PLUS TV predsjednik Univerziteta Mediteran i Atlas grupe dr Duško Knežević, očigledno zadovoljan nivoom skupa FinTech LIVE London 2023 na kojem je učestvova.

Aplus.me

Provjerite slična mjesta

Spajić sa predstavnicima Zajednice opština Crne Gore: Mijenja se finansiranje opština

Bitno je poboljšati komunikaciju lokalnih samouprava sa Vladom, ali i pristupiti izmjenama Zakona o finansiranju …