Air Montenegro će ove zime letjeti ka pet destinacija

Nakon uspješne ljetnje sezone, nacionalni avio-prevoznik zimsku sezonu dočekuje otvaranjem nove linije i povećanjem broja destinacija za više nego duplo u odnosu na broj destinacija tokom zimske sezone 2022. godine.
Ove zime, Air Montenegro će letjeti ka pet destinacija, i to iz Podgorice prema Beogradu, Cirihu, Istanbulu, Ljubljani i Rimu, kao i iz Tivta ka Beogradu i Istanbulu.
Po prvi put kompanija će letjeti ka Rimu tokom zimske sezone 2024. godine. Tačnije, Air Montenegro redovne letove ka Rimu pokreće 15. decembra, a saobraćaj će se odvijati dva puta sedmično-svakog ponedeljka i petka.
Iz Podgorice prema Ljubljani, nacionalni avio-prevoznik će saobraćati, po do sada ustaljenom rasporedu, tri puta sedmično (svakog ponedeljka, srijede i petka), dok će se ka Cirihu saobraćaj odvijati dva puta sedmično (četvrtkom i nedeljom). Svakog četvrtka i nedelje kompanija saobraća i iz Podgorice prema Istanbulu, dok je iz Tivta prema Istanbulu sa Air Montenegrom moguće letjeti svakoga dana. I tokom ove zimske sezone nastavlja se svakodnevno saobraćanje iz Podgorice i Tivta prema Beogradu u više termina.
Na svim našim letovima je, osim taksi i ručnog prtljaga do 8kg, u cijenu uključen i predati prtljag do 23kg.
Tokom ove zime Air Montenegro će putnike obradovati kartama po akcijskim cijenama, a sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Provjerite slična mjesta

Spajić sa predstavnicima Zajednice opština Crne Gore: Mijenja se finansiranje opština

Bitno je poboljšati komunikaciju lokalnih samouprava sa Vladom, ali i pristupiti izmjenama Zakona o finansiranju …