Knežević: Novović treba da ukine pritvor DK, pokazao je petlju u borbi sa Đukanovićem

Specijalni državni tužilac Vladimir Novović treba da ukine pritvor predsjedniku Atlas grupe Dušku Kneževiću, kazao je lider Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera koalicije ZBCG Milan Knežević.

“Gospođa Tatjana Begović i Novović treba da omoguće tom čovjeku da se brani sa slobode. Vjerujem da je on u pravu i vjerujem da se može anulirati sve što mu se stavlja na teret”, poručio je Knežević u gostovanju na A plus televiziji.

Prema njegovim riječima, bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nikako ne može da oprosti Kneževiću što mu se suprostavio.

“Ja sa Duškom jesam rođak, ali smo ideološki dosta različiti. On je uvijek bio za EU i NATO integracije, u Crnu Goru je dovodio strane investitore, imao je tu moć. Ali, za razliku od ostalih moćnika, u borbi sa Đukanovićem pokazao je petlju. Poštujem ja i 2020. godinu i litije, ali je Duško Knežević zajedno sa nama iz bivšeg DF-a dao nemjerljiv doprinos u slomu Đukanovićevog režima. Afera Koverta je bila pravi bum”, istakao je Knežević u emisiji “Klub A plus”.

APLUS.ME

Provjerite slična mjesta

Spajić sa predstavnicima Zajednice opština Crne Gore: Mijenja se finansiranje opština

Bitno je poboljšati komunikaciju lokalnih samouprava sa Vladom, ali i pristupiti izmjenama Zakona o finansiranju …