Mandić: Izmjene i dopune Zakona o popisu iniciraće Vlada

Izmjene i dopune Zakona o popisu iniciraće Vlada i sve primjedbe će se slati izvršnoj vlasti, saopštio je danas predsjednik Skuopštine Andrija Mandić.

On je rekao da je to danas dogovoreno na sastaku u Skupšini, kojem su prisustvovali premijer Milojko Spajić, funkcioneri Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i Boris Bogdanović, lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, nezavisna poslanica Jevrosima Pejović, predstavnici Koalicije Za budućnost Crne Gore, Pokreta “Evropa sad”, Bošnjačke stranke i ministar javne uprave Maraš Dukaj.

Poziv na sastanak odbili su Demokratska partija socijalista (DPS) i Socijaldemokrate (SD).

“Imali smo jednu dobru ideju da dijalog vezano za popis i ono što je tražila opozicija organizujemo ovdje kako bi svaka od stranaka, bilo vlasti ili opozicije, mogle da ostvare dijalog koji je neophodan kako bi se implementirao najveći dio onoga što smo čulu da se problematizuje od strane opozicije”, kazao je Mandić u video izjavi objavljenoj na sajtu Skupštine.

O sastanku mediji nijesu bili obaviješteni, osim pojedinih.

VIJESTI

Provjerite slična mjesta

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA ODBORA DIREKTORA REGIONALNOG VODOVODA ZORANA LAKUŠIĆA

Elaborat o rezultatima izvedenih hidrogeoloških istraživanja prilikom procjene uticaja izgradnje privremene ustave na rijeci Morači …