evropasad

PES: Injac najbolji izbor za Glavni grad, puna podrška viziji ozdravljenja i razvoja Podgorice

Kampanja kojom se kroz medije plasira niz dezinformacija u cilju da se u javnosti stvori slika da Olivera Injac planira da napusti mjesto gradonačelnice predstavlja prizemne pokušaje diskreditacije, a od strane političkih protivnika PES-a. To neće uticati na rad svih onih koji u ime Pokreta pokrivaju ključna mjesta kako na državnom tako i na lokalnom planu, a radeći isključivo za korist svih građana. Predsjednik, premijer i gradonačelnica Glavnog grada radiće onako kako su i obećali građanima.

Injac je u prethodnih nekoliko mjeseci pokazala da joj je vizija razvoja Podgorice značajnija od bilo kakvih zluradih medijskih spinova, zbog čega je svakodnevno posvećena ozdravljenju sistema, a ne pisanjem demantija. Časno, pošteno, domaćinski i posvećeno uz namjeru da cijeli mandat, pa i duže posveti čelnom mjestu u Glavnom gradu.

Da se gradom upravljalo kao što to radi Injac, ne bismo brojali afere koje su Glavni grad oštetile za milione eura. Uprkos svim opstrukcijama i pritiscima propagandne mašinerije, Injac radi za dobrobit građana koji cijene način na koji se odnosi prema resursima grada pa mogu biti mirni da će i u narednim godinama biti tako. Političkim protivnicima ipak preporučujemo da se posvete produktivnijim stvarima od zakupljivanja prostora na drutšvenim mrežama.

Provjerite slična mjesta

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA ODBORA DIREKTORA REGIONALNOG VODOVODA ZORANA LAKUŠIĆA

Elaborat o rezultatima izvedenih hidrogeoloških istraživanja prilikom procjene uticaja izgradnje privremene ustave na rijeci Morači …