Rudan o Aleksandri Prijović: Napravila je više za mir Srba i Hrvata nego sve smeće u odijelima

Vedrana Rudan tokom gostovanja u emisiji “Pokreni se” srbijanske Nove TV komentarisala je uspjeh Aleksandre Prijović, poručivši da je napravila više za mir Srba i Hrvata nego sve “smeće koje se slika u odijelima”.

Komentarišući ovu temu Rudan je poručila da su mladi “prije svega pametni” te da nisu opterećeni nikakvom prošlošću.

“Jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smjeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati što im je volja, do njih to ne dopire”, kazala je.

Rudan je otkrila kako je “testirala” svoju unuku kako bi provjerila je li joj Aleksandrina muzika poznata.

“I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvijezda nego naš premijer. Za nju znaju svi, a kako se zove premijer Hrvatske moja unuka sigurno ne zna niti ju je briga. Ja sam pitala svoju unuku da li zna tko je Aleksandra Prijović, a ona kaže ‘nona, kako me to možeš pitati” i onda krene pjevati njene pjesme, koje ja naravno ne znam”, ispričala je.
Tvrdeći da ne možemo ići unazad poručila je: “Ne možemo mi našu djecu pretvoriti u nekakve male ustaše. Ne mi, nego neki naši političari”.

“To su neka druga djeca i druge generacije. Oni odlučuju šta će voljeti, šta će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta – oni ni ne znaju ko je Huljić. Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego sve smeće koje se slika u odijelima i jedan trenutak je u ratu, a drugi u miru”, navela je na kraju.

KLIX

Provjerite slična mjesta

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA ODBORA DIREKTORA REGIONALNOG VODOVODA ZORANA LAKUŠIĆA

Elaborat o rezultatima izvedenih hidrogeoloških istraživanja prilikom procjene uticaja izgradnje privremene ustave na rijeci Morači …