DUŠKO KNEŽEVIĆ: Andrija Mandić za pomirenje Crne Gore

Radujem se što je za predsjednika Skupštine Crne Gore izabran Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije, poručio je Duško Knežević, predsjednik Atlas grupe.

“Iskreno mu čestitam na ovoj odgovornoj funkciji, na koju ga je preporučila i bitna uloga 2020. godine kada je sa koalicijom Za budućnost Crne Gore i strankama iz dotadašnje opozicije smijenio tridesetogodišnji režim Mila Đukanovića.

Kako je obrazložio njegov saborac, predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević: “Osnovna crta Mandića je istrajnost, ljudski kompromis za dobrobit običnih ljudi. I upravo ta istrajnost i spremnost, kada su svi mislili da su pali naši barjaci otpora, je pokazala da imamo sinergije i dovoljno hrabrosti i mudrosti da trasiramo put ravnopravnosti i ponudimo ruku povjerenja”, poručio je Knežević.

Takođe je dodao da se iskreno nada da će Andrija Mandić biti istrajan i dostojan svojih političkih poruka.

“Da će se boriti za pomirenu Crnu Goru, uz ispoljeno uvjerenje da “nemamo nikoga bližega nego što smo mi jedni drugima”. Kao Srbin u Crnoj Gori, ima povećanu obavezu da istrajava na putu napretka Crne Gore za sve građane, da se stigne do najvećeg cilja –građanske države u kojoj se poštuje vladavina prava, koja stremi evro-atlantskim integracijama gradeći skladne odnose sa zapadnim partnerima i blisku saradnju sa susjedima”, zaključio je Knežević.

APLUS.ME

Provjerite slična mjesta

MITROVIĆ: Do kraja godine značajne promjene u upravljanju otpadom u Crnoj Gori

Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, …