Nevrijeme u Crnoj Gori: Voda preplavila ulice i puteve, najgore u Budvi

Saobraćaj u Budvi je sinoć bio otežan zbog obilnih padavina. Kako javljaju brojni učesnici u saobraćaju preko viber grupe “Patrola CG” slično stanje u velikom dijelu centralne i južne Crne Gore.

U Budvi je otežana vožnja od centra grada do Jaza. Takođe, pojavio se veći odron i na putu Podgorica – Budva, kod Markovića, javljaju na grupi “Patrola CG”.

“Katastrofa”.

“Kroz Budvu pa do Jaza ogromna voda… samo jedna traka”.

“To nije put, nego rijeka do Budve”, kaže jedan član grupe “patrola CG” i savjetuje vozače “da dobro paze.

“Brisači ne pomažu, Put 10 centimetara pod vodom”, kaže drugi.

I u Bečićima je otežan saobraćaj zbog velike količine vode na putu. Pojavili su se manji odroni oko Cetinja, a poslije skretanja za Virpazar vožnja je otežana zbog ogromne količinne vode na kolovozu.

S obzirom da je i u Podgorici sinoć padala obilna kiša u svim dijelovima grada mnogim ulicama je otežana vožnja, a jedan član grupe javlja da je kod hotela “Bambis” na Zlatici “voda do pola auta”.

Ulica 27. Marta pod vodom, a poplavio i podvožnjak ka Tuzima – ul. Put Radomira Ivanovića. I Ulica Franca Rozmana u Maslinama je pod vodom.

Svi odreda savjetuju opreznu vožnju ili uzdržavanje večeras od putovanja.

“Samo ko mora neka putuje veceras”, apeluje jedan član grupe.

DAN

Provjerite slična mjesta

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA ODBORA DIREKTORA REGIONALNOG VODOVODA ZORANA LAKUŠIĆA

Elaborat o rezultatima izvedenih hidrogeoloških istraživanja prilikom procjene uticaja izgradnje privremene ustave na rijeci Morači …