Golf udario u trafostanicu, bez struje oko 700 potrošača

Vozač čiji su inicijali M.L. udario je rano jutros automobilom “golf pet” u trafostranicu u Bijeljini, koja je potpuno uništena, zbog čega je oko 700 potrošača ostalo bez struje.

U Policijskoj upravi Bijeljina Srni je rečeno da je u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u Lozničkoj ulici oko 4.30 časova, pričinjena materijalna šteta.

U preduzeću “Elektro-Bijeljina” rekli su Srni da je, zbog udara automobila, potpuno uništena trafostanica “Sava Jovanovića” u bijeljinskom naselju Galac, zbog čega je bez električne energije oko 700 kupaca.

Portparol ovog preduzeća Slobodan Đalamić naveo je da su ekipe “Elektro-Bijeljine” na terenu i da čine sve kako bi se u toku dana omogućilo snabdijevanje kupaca električnom energijom.

“Ova trafostanica je do sada čak pet puta bila oštećena udarima putničkih automobila, ali je jutrošnja havarija dovela do totalnog uništenja, što će znatno otežati normalizaciju snabdijevanja strujom”, rekao je Đalamić.

NEZAVISNE

Provjerite slična mjesta

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA ODBORA DIREKTORA REGIONALNOG VODOVODA ZORANA LAKUŠIĆA

Elaborat o rezultatima izvedenih hidrogeoloških istraživanja prilikom procjene uticaja izgradnje privremene ustave na rijeci Morači …