Uhapšena Katarina Baćović, osumnjičena za obijanje depoa Višeg suda

Podgoričanka Katarina Baćović uhapšena je po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) zbog sumnje da je dio kriminalne grupe koja je iskopala tunel do depoa Višeg suda u Podgorici. To nam je saopšteno iz podgoričkog tužilaštva. Detalji kako je Baćović uhapšena još uvijek nijesu poznati.
Podsjetimo, policija je danas podnijela krivičnu prijavu protiv Podgoričanke Katarine Baćović zbog sumnje da je dio kriminalne grupe koja je, navodno, iskopala tunel od podruma privatnog stana u Njegoševoj ulici do depoa podgoričkog Višeg suda, a koji je otkriven prije mjesec, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije.

Baćovićevoj se na teret stavljaju krivična djela kriminalno udruživanje, teška krađa, sprečavanje dokazivanja u saizvršilaštvu i falsifikovanje isprava, rečeno nam je iz Uprave policije.

Prethodno su krivične prijave zbog kriminalnog udruživanja, teške krađe i sprečavanja dokazivanja u saizvršilaštvu, podnijete protiv grupe državljana Srbije Veljka Markovića (1991), Milana Markovića (1970), Dejana Jovanovića (1993) i Vladimira Erića (1991), koji su označeni kao košači 30 metara dugog tunela.

Za njima je raspisana potjernica.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Snažnije povezati privrednike Crne Gore i Kine

Potpredsjednik Privredne komore Crne Gore Pavle D. Radovanović razgovarao je 28. novembra sa predstavnicima Ekonomsko-trgovinskog odjeljenja Ambasade …