Od “Tunela” mjesec dana, od kopača ni traga ni glasa

Mjesec dana nakon otkrivanja tunela koji je povezivao stan u Njegoševoj ulici sa depoom Višeg suda u Podgorici, uhapšena je samo jedna osoba. I to Podgoričanin Predrag Mirotić zbog sumnje da je izvršio krivična djela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprječavanje dokazivanja putem pomaganja. Od identifikovanih kopača tunela, i njihove saradnice, Podgoričanke Katarine Baćović već mjesec dana nema ni traga ni glasa.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić na konferenciji za medije 22. septembra kazao je da su u kopanju tunela učestvovali Veljko Marković (32), Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32), svi državljani Srbije.
Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić objavio je fotografije osoba koje se sumnjiče da su po naređenju kopale tunel koji povezuje depo Višeg suda sa stanom u zgradi preko puta.
rtcg.me
Ta četvorka iz Loznice osumnjičena je da je po nalogu organizatora kriminalne grupe, koji još nije identifikovan, obila depo Višeg suda u Podgorici.

Prema podacima iz istrage, Dejan Jovanović je 11. septembra taksijem prešao granicu sa Srbijom.

Veljko Marković i njegov stric Milan Marković istog dana ušli u autobus koji saobraća do Sarajeva, karte su kupili do Foče, što im je bila krajnja destinacija, dok za osumnjičenog Vladimira Erića samo postoji podatak da je ušao u Crnu Goru.

RTCG

Provjerite slična mjesta

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA ODBORA DIREKTORA REGIONALNOG VODOVODA ZORANA LAKUŠIĆA

Elaborat o rezultatima izvedenih hidrogeoloških istraživanja prilikom procjene uticaja izgradnje privremene ustave na rijeci Morači …