NVO “Grupa građana BU2”: Zoran Lakušić primjer da je dobro upravljanje imovinom imperativ vremena u kojem živimo

Zahvaljujući Regionalnom vodovodu Crnogorsko primorje, primorje se ovog ljeta uredno snabdijeva vodom

Zahvaljujući “Regionalnom vodovodu Crnogorsko primorje” na čelu sa predsjednikom upravnog odbora tog preduzeća Zorana Lakušića koji je sa svojim stručnim kadrom i odgovornim odnosom prema široj zajednici čiji su rad prepoznali i izvan granica Crne Gore počevši od ambasadora Slovačke u Crnoj Gori koji je posjetio Regionalni vodovod preko resornog ministarstva, premijera Dritana Abazovića, svjetske banke, nosilac priznanja najboljeg menadžera 2023. godine, za razvoj i primjenu inovativnih strategija, doprinosu zajednici, upravljanju resursima, rezultate u poslovanju i postignuća u vođenju organizacije. Takođe, DOO „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ je nosilac zlatne bonitetne izvrsnosti „Zlatni sertifikat“ i kategoriše se u Zlatne firme Crne Gore.

Zoran Lakušić sa svojim timom i pored svih poteškoća i ponekad nepromostivih prepreka uspješno održava izvorišta Đurmani i Bolje sestre za vodosnabdijevanje privrednih subjekata i fizičkih lica duž crnogorskog primorja.

Aktivnosti Regionalnog vodovoda za nas na primorju znače spas turističke sezone i toga treba da bude svjestan svaki građanin Crne Gore na primorju.

Osim kvalitetnog upravljanja ovim preduzećem treba istaći i Lakušićevo nastojanje da se izvorište Bolje sestre sačuva od totalne propasti.

Izvorište je usljed nelegalne eksploatacije šljunka u koritu rijeke Morače trpjelo velike gubitke, što je u jednom trenutku dovelo u opasnost dalje poslovanje preduzeća, ali i realizaciju ozbiljnih turističkih projekta od Herceg Novog do Ulcinja . Zoran Lakušić je svojim radom dokazao da je dobro upravljanje imovinom imperativ vremena u kojem živimo – zaključuje se u saopštenju NVO “Grupa građana BU2”.

RTV BUDVA

Provjerite slična mjesta

Živković: Stekli su se uslovi da se popis održi, pozivamo građane da se slobodno izjasne

Stekli su se uslovi da se popis održi i pozivamo sve građane i građanke da …