HOKLICA: Nećemo potpisati Ugovor sa Nacionalnim parkovima o zakupu Sušice

Uvažavajući crnogorsku javnost, sve naše eko-aktiviste, kao i privrednike sa prostora Durmitora, obavještavamo Vas da nećemo potpisati ugovor sa Nacionalnim parkovima, saopšteno je iz kompanije Hoklica d.o.o.

lako smo u jasnoj zakonskoj proceduri odabrani kao zakupci planinarskog doma

Sušica, ocjenjujemo neprimjerenim i krajnje nekorektnim uvlačenje našeg projekta u dnevnopolitičke igre od strane pojedinih medija i NVO aktivista radi njihovih partikularnih interesa. Uprkos tome, zarad zaštite integriteta naše nove, ali veoma ambiciozne kompanije sa čistim namjerama, obavještavamo javnost da nećemo potpisati ugovor sa Nacionalnim parkovima Crne Gore. Istovremeno, očekujemo skorije raspisivanje novog javnog poziva na koji ćemo se sa zadovoljstvom prijaviti, uvjereni da će naš dominantni biznis plan, u što većoj konkurenciji i objektivnom izboru od strane Nacionalnih parkova, ponovo biti izabran.

Za razliku od mnogih, naš cilj nije bavljene politikom pa ni u narednom periodu nas niko neće uvući u takva nadgornjavanja. 

Sigurni u sopstvene kapacitete za bavljenje turističko-ugostiteljskom

djelatnošću, razrađeni plan, sredstva – volju za adekvatnu valorizaciju planinarskog doma Sušica, dajemo priliku svima drugima, koji su bili bučni prethodnih dana, ali i onima sa iskrenim namjerama, da kroz biznis plan pokažu svoju viziju i zajedno sa nama participiraju na novom javnom pozivu u bliskoj budućnosti.

Provjerite slična mjesta

Živković: Stekli su se uslovi da se popis održi, pozivamo građane da se slobodno izjasne

Stekli su se uslovi da se popis održi i pozivamo sve građane i građanke da …