Abazović: Recite ime Rusa koji je vlasnik vašeg hotela; Radulović: Ovo je dno dna. Sram te bilo

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović verbalno su se sukobili večeras u emisiji “Okvir” na TVCG tokom rasprave o trajektnoj liniji Kamenari-Lepetani.

Sukob je kako prenosi Portal RTCG kulminirao kad je Abazović upitao Radulovića da javnosti kaže ko je vlasnik hotela “Splendid”.

Radulović je suvlasnik tog hotela u Bečićima.

“Ne zna se ko je vlasnik vašeg hotela. Recite ime Rusa koji je vlasnik vašeg hotela ovdje pred Javnim servisom”, kazao je Abazović.

Na to mu je Radulović odgovorio da je to pokojni Viktor Ivanenko, ruski državljanin, ali da nije vlasnik, nego suvlasnik.

Šta ste htjeli sa tim da kažete? Jeste li vi svjesni šta govorite? Ovo je dno dna. Sram te bilo. Sad ispada da zbog njega Crna Gora nema ljekove”, odgovorio mu je Radulović.

Abazović je odgovorio da su vlasti “zbog takve netransparentnosti i zbog toga što se svakakvim ljudima davalo za pravo da otvore biznise po Crnoj Gori, dolazile u situaciju da tek 2022. godine stavljamo kamene temeljce za nove klinike”.

“Da ste tako razmišljali prije 15 godina, sad ne bismo imali trajekte, već one eletrične. Dobro je da ste rekli ime čovjeka ko je suvlasnik Splendida. A vi znate da ja znam brojne stvari”, poručio je Abazović Raduloviću.

“Šta smo mi trebali da radimo? Gospodine Abazoviću, da kažem da sam vas cijenio- cijenio sam vas. Ali poslije ovoga…ovo je dno dna. Sve ste ovo imali u osnivačkim dokumentima. Imaćete još jedan sudski proces”, odgovorio je Radulović.

Abazović mu je na to kazao da ta dokumenta nije imala javnost.

“Nemojmo da dublje ulazimo u temu. Sačuvajte makar nivo”, poručio je premijer Raduloviću.

“Čuvam ga ja, nego ga ti ne čuvaš”, odgovorio je Radulović.

Abazović i Radulović raspravljali su se u emisiji oko trajektne linije. Abazović je u jednom trenutku kazao da “Radulović želi da ubijedi javnost da profit od tri miliona eura nije nešto i da nije u korist građana Crne Gore”.

“Čovjek hoće da nas ubijedi da je bolje da je ta kompanija ostala u rukama dva čovjeka”, kazao je Abazović.

Radulović je prije verbalne rasprave u emisiji istakao da se sa Abazovićem ne slaže politički i da ga nikad ne bi glasao.

“Ja i ne očekujem da me podržavate, ali očekujem da nas dvojica zajedno podržimo Crnu Goru”, zaključio je Abazović.

RTCG/VIJESTI

Provjerite slična mjesta

Spajić sa predstavnicima Zajednice opština Crne Gore: Mijenja se finansiranje opština

Bitno je poboljšati komunikaciju lokalnih samouprava sa Vladom, ali i pristupiti izmjenama Zakona o finansiranju …